Esdeveniments SCAF

Reunió amb la Consellera de Justícia i Comissió de Codificació de Catalunya

El passat 17 d’octubre una representació de membres de la Junta de la SCAF, encapçalada per la nostra Presidenta, la Ma Mercè Mira, va reunir-se amb la Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Esther Capella, amb l’objectiu de presentar-li la societat, de convidar-la als diferents actes que organitzem i, en tant que entitat donada d’alta al Registre de grups d'interès del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, de posar-nos a la disposició del Departament en relació a una possible modificació legislativa del Codi civil.

Aquella reunió ha donat fruits. A més de la confirmada assistència de la consellera a les properes Jornades de Barcelona per a fer-ne la inauguració, us hem de comunicar que, des del proppassat 31 d’octubre de 2018, la SCAF està representada a la Comissió de Codificació de Catalunya a través de la nostra Presidenta; essent Vocal del Ple de la Comissió de Codificació de Catalunya que es va constituir el 6 de novembre de 2018.

A més, tant al Ple de la Comissió com a la Secció de Persona i Família, s’han nomenat a altres socis de la SCAF per a formar-ne part.

Reunió amb la Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya

 

XVI Jornades de Dret de Família de Barcelona (22 i 23 novembre 2018)

Benvolgudes i benvolguts,

Us fem a mans el programa provisional de les XVI Jornades de Dret de Família de Barcelona que, enguany, la Societat Catalana d'Advocats de Família coorganitza amb la Asociación de Probática y derecho probatorio i la Fundación Privada Manuel Serra Domínguez i que hem intitulat “Problemàtica actual en els processos de família. Especial atenció a la prova”.

Les XVI Jornades de Dret de Família de Barcelona canvien de localització i se celebraran els dies 22 i 23 de novembre a l’Auditori de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra (Campus de la Ciutadella).

Esperem que les ponències siguin del vostre interès.

 

PROGRAMA de les XVI Jornades de Dret de Família de Barcelona (PDF)   pdf_icon 

EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS HA FINALITZAT

 

I Congreso Internacional de Drecho y Sociedad (Barcelona, 13-14/9/18 Organitza: Universitat Abat Oliba CEU)

Benvolgudes i benvolguts,

Els propers 13 i 14 de setembre es celebrarà a la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona el I Congreso Internacional de Derecho y Sociedad intitulat "Gestación por sustitución. Aspectos jurídicos y psicobiológicos" organitzat per la Universitat Abat Oliba CEU.

Atès que considerem que pot ésser del vostre interés us adjuntem el programa.

+info: https://blogs.uao.es/congreso-derecho-sociedad/

 

Programa del congrés Nuevas perspectivas del Derecho de Sucesiones (PDF) pdf_icon
 

Congrés Nuevas perspectivas del Derecho de Sucesiones (25 i 26 d'octubre 2018. Organitza: URV)

Benvolgudes i benvolguts,

Els dies 25 i 26 d'octubre es celebrarà a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona el congrés Nuevas perspectivas del Derecho de Sucesiones organitzat pel Departament de Dret Privat, Processal i Financer de la Universitat Rovira i Virgili.

Atès que considerem que pot ésser del vostre interés us adjuntem el programa.

 

Programa del congrés Nuevas perspectivas del Derecho de Sucesiones (PDF) pdf_icon
 

Vintenes Jornades sobre Dret Català a Tossa (20-21/9/18. Organitza: Institut de Dret Privat Europeu i Comparat de la UdG)

Benvolgudes i benvolguts,

Els propers dies 20 i 21 de setembre es celebraran les Vintenes Jornades sobre Dret Català a Tossa organitzades per l'Institut de Dret Privat Europeu i Comparat de la Universitat de Girona intitulades "Els Reglaments europeus i l'evolució del Dret català de contractes, família i successions".

Atès que considerem que poden ser del vostre interés us adjuntem el programa.

+info: http://civil.udg.edu/tossa

Programa de les Vintenes Jornades de Dret Català a Tossa (PDF) pdf_icon

 
Més articles...