Esdeveniments SCAF

SOPARS JURÍDICS A GIRONA

 

4a TROBADA DE LA SOCIETAT CATALANA D’ADVOCATS DE FAMÍLIA, del 15 al 17 de maig de 2014.

 

 

Benvolguts companys,

 

 

Us fem "cinc cèntims" de la Trobada:

 

 

1er.- Varen participar-hi gairebé 250 companys, 19 ponents i 5 convidats. Les jornades del 15 i del 16 van ser maratonianes, però és que volíem aconseguir l’objectiu de tractar les "Novetats i qüestions controvertides en el Dret de Família".

 

     

 

2n.-De l’Assemblea Ordinària, destaquem que:

 

        

 

2.1.- Hem obtingut l’autorització del CENDOJ per a penjar a la web les resolucions judicials amb interès doctrinal de Dret de Família català. El cercador es va presentar durant el sopar celebrat al Mas Marroch de Girona servit pel Celler de Can Roca.

 

2.2.-Hem esdevingut el primer soci institucional de la International Society of Family Law (ISFL), que és una organització internacional dedicada a l’estudi i el debat dels problemes del dret de família present en més de 60 països; cosa que ens permetrà tenir un contacte directe amb el Dret de Família comparat.

 

2.3.-Es va aprovar augmentar la quota de 70 €/any, que pagàvem des de la constitució de la SCAF el març de 2003, a 100 €/any.

 

 

 

3er.-De l’Assemblea Extraordinària, us expliquem la renovació parcial de la Junta:

 

 

 

3.1.-La Junta Directiva estava composada per 12 membres. En Miquel Cabré i Puig de la Bellacasa va morir l’any 2013 i en Francesc Vega Sala va renunciar com a President a finals de Setembre de 2013. Des de llavors, la Junta va decidir que la Presidenta fos la Mercè Mira.

 

3.2.-Els membres de la Junta que continuen són: Ma Elena Antolín Fargas, Montserrat Ayuso Sanchís, Joaquim Betriu Monclús, Cristina Martínez Vicente, Diego Muñoz Mañé i Francesc Vega Sala.

 

3.3.-Els membres de la Junta que van plegar són: Antoni Vidal Teixidó i Ma Dolores Lozano Ortiz.

 

3.4.-Els membres de la Junta que van sortir i es van tornar a presentar són: Ma Mercè Mira Cortadellas, Ramon Quintano Ruiz i Paola Tamborero Font, que van ésser escollits per unanimitat, llevat de dues abstencions.

 

3.5.-Els membres de la Junta que han entrat de nou són: Concha Ballester Colomer (de Tarragona), Ma Antònia Mateu Gelabert (de Palma de Mallorca) i Pilar Tintoré Garriga (de Barcelona), que van ésser escollides per unanimitat, llevat de dues abstencions.

 

 

 

4art.- El sopar Jurídic, era "l’excusa", per poder retre un més que merescut homenatge a en Francesc Vega Sala, molt emotiu i inoblidable per tots els que hi vam poder participar.

 

 

Homenatjant a Francesc Vega Sala   

 

 

5è.-La visita guiada per "Girona, temps de Flors" va ser molt relaxant, gratificant i enriquidora, al compartir-la amb familiars i amics dels participants en aquesta Trobada a Girona.

 

 

 

    

 

 

 

 

Precongreso Mundial por los Derechos de la Infancia y la Adolescencia (9-11 juliol Sta. Coloma de Gramenet)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

L'Associació per la defensa dels drets de la infància i l'adolescència (ADDIA) organitza pels dies 9, 10 i 11 de juliol del 2014 el Pre-congrés Mundial de la Infància i l'Adolescència a l'Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet. Atesos els temes que s'hi tractaran considerem que aquest acte pot ser del vostre interés, us adjuntem el cartell de l'esdeveniment.

 

Programa Precongreso Mundial (PDF) pdf_icon

 

 Precongreso Mundial por los Derechos de la Infancia y la Adolescencia

 

 

Cicle de Tallers sobre el recurs de cassació (Juny 2014)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

Círculo Legal organitza un Cicle de Tallers dedicats al recurs de cassació per al proper mes de juny. Atès que considerem que pot ser del vostre interés us fem arribar el programa dels diferents tallers que tindran lloc al llarg del proper mes de juny.

Els tallers s'impartiran a la seu de l'ICAB (c/ Mallorca, 283 - Barcelona)

 

Programa Cicle de Tallers sobre El recurs de cassació (PDF) pdf_icon

 

Tallers sobre el recurs de cassació

 

El Dret de família i els nous models de família. Acte d’homenatge a Encarna Roca Trias

 

La Revista Jurídica de Catalunya organitza el 21 de març, d’11 a 14 hores, un acte d’homenatge a Encarna Roca Trias pels seus 17 anys en la direcció de la RJC. Sota el títol ‘El Dret de Família i els nous models de família’, la sessió es desenvoluparà a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Barcelona (c/ Mallorca, 283 - 08007 Barcelona).

 Programa acte d'homenatge a Encarna Trias (PDF) pdf_icon

Inscripció gratuïta. Places limitades per ordre d’inscripció. Cal inscriure’s enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

Sopars Jurídics a Girona - 4a Trobada de la Societat Catalana d’Advocats de Família 2014 (15 - 17 de maig)

 

Benvolguts companyes i companys,

Adjuntem el programa dels Sopars Jurídics a Girona - 4a Trobada de la Societat Catalana d’Advocats de Família 2014; que se celebrarà al nou Hotel Gran Ultònia de Girona del 15 al 17 de maig de 2014.

Així mateix, us animem a què participeu a la Trobada presentant comunicacions; que es presentaran al llarg del divendres 16 de maig.

Cas que la Trobada sigui del vostre interès i vulgueu reservar habitacions a l’Hotel de la Trobada, us recomanem que ho feu com més aviat millor; ja que durant el “Girona temps de flors” hi ha molta demanda d’habitacions i es podrien acabar ràpidament.

 

Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou el formulari d’inscripció a la Trobada

Programa i full d'inscripció als Sopars Jurídics - 4a Trobada de l'SCAF (PDF) pdf_icon
Butlleta inscripció nou soci SCAF (PDF) pdf_icon

 


 

 Document de treball: Conclusions sobre la "guarda compartida"

 

Tal com us vàrem anunciar, us facilitem el document de treball amb una proposta de conclusions sobre la “guarda compartida” que es votaran el dijous 15 de maig a última hora de la tarda, a fi de, si és el cas i després d’haver parlat de la qüestió des de diferents punts de vista durant tota aquella tarda, aprovar-les.
 
Us animem a que participeu en el procés de conclusions remetent-nos el document de treball complimentat, abans del dia 1 de maig, a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al fax 93.299.65.92. La participació no està limitada a les sòcies i socis de l’SCAF o als participants a la Trobada; així que us preguem que el feu circular entre els/les vostres companys/es coneguts/des a fi de que, si ho desitgen, puguin, també, participar-hi.
 
 
Si ho desitgeu, podeu complimentar on-line el document de treball
 
Cal que tingueu en compte que, malgrat la forma utilitzada (preguntes que s’inicien amb un “¿estaríem d’acord en que...”, “¿podríem concloure que...”, etc.), l’SCAF no pretén imposar cap conclusió (ni cap definició); es tracta només d’una forma àgil a fi de facilitar el vostre treball i el còmput de les respostes. Totes les propostes de conclusió estan, però, subjectes a debat. Us animem a que, si ho desitgeu, feu tots els comentaris que vulgueu en l’espai pensat a tal efecte. I així mateix, us animem a que proposeu totes les conclusions sobre la “guarda compartida” que entengueu que també s’haurien d’aprovar.
 

Document de treball: Conclusions sobre la "guarda compartida" (PDF) pdf_icon

 

 


 

Sopar de germanor del dijous, 15 de maig

Tal com heu pogut veure al programa de la Trobada, el dijous al vespre hem programat un sopar de germanor; que, tenim el convenciment, es recordarà durant algun temps.

El sopar serà servit pel millor restaurant del món, el Celler de Can Roca, al Mas Marroch; l’espai del Celler de Can Roca per a les celebracions. El preu és de 90 € i inclou transport de l’hotel de la Trobada al Mas Marroch i del Mas Marroch a l’hotel de la Trobada. Durant el sopar se servirà un aperitiu amb copa de cava de benvinguda (a peu dret), un primer plat, un segon plat i un postre (a taula).

Sota el títol “sopar – col·loqui sobre la ponència Inaugural” (ponència inaugural que dictarà el nostre Past-President i que s’intitula D’on venim. A on anem), hem programat, en realitat i tal com apuntàvem, un sopar de germanor, de confraternització, per al record; durant el que, a més del breu col·loqui sobre aquella ponència inaugural (obert a la participació de qui ho vulgui), es presentarà el cercador de jurisprudència de família seleccionada de l’SCAF (gratuït per a les sòcies i socis de l’SCAF) i se succeiran algunes sorpreses. No us el podeu perdre!

Havent sopat, qui ho desitgi podrà, tot fent sobretaula, prendre una copa, amb moderació, a la barra lliure i podrà escoltar música o ballar una mica.

Els autobusos aniran fent viatges de tornada a l’hotel a diferents hores de la nit.

A data d’avui ja hi ha força inscrits; per la qual cosa i atès que l’aforament és limitat, us recomanem que, els que hi vulgueu assistir, feu la inscripció com més aviat millor.

 
Més articles...