Esdeveniments SCAF

X Jornades de Dret de família (Màlaga, 11-12 juny 2015. Organitza AEAFA)

 

Els propers 11 i 12 de juny l'AEAFA organitza les X Jornadas de Derecho de Familia de Màlaga a la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Màlaga (Passeig de la Farola, 13). Atesos els temes que s’hi tractaran, considerem que aquestes jornades podrien ser del vostre interès.

X Jornadas Derecho de Familia Málaga 2015

  prix voltarene

Programa X Jornadas de Derecho de familia (Málaga) (PDF) pdf_icon

 

 

 

Jornadas de Derecho de Familia (Almeria, 21 i 22 maig 2015)

 

Benvolgudes i benvolguts,

Voldríem, en primer lloc, donar-vos les gràcies per la vostra participació a la 5a Trobada de l’SCAF que va tenir lloc els passats 14, 15 i 16 de maig a l’Hotel Melià de Sitges.

Tot seguit, voldríem posar-vos en coneixement que l’AEAFA organitza pels propers 21 i 22 de maig les Jornadas de Derecho de Familia d’Almería a la Sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Almería (c/ Álvarez de Castro, 25, Baixos – Almeria). Atesos els temes que s’hi tractaran, considerem que aquestes jornades podrien ser del vostre interès (a més, afegir que s’inclou dins les jornades una passejada amb katamarà per tots els/les assistents que ho desitgin read on this page diflucan fluconazole. El cost d'aquesta passejada és de 25 € per persona i té una durada d'uns 90 minuts pel Parc Natural del Cabo de Gata -per més info contactar amb la organització de les Jornades al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al mòbil 627.51.08.12).

 

Programa Jornades Almeria (PDF) pdf_icon

 

Crònica de la Jornada a Lleida (24/4/15)

 

En el marc del conveni de col·laboració signat en el seu dia per l'SCAF amb la Universitat de Lleida, el passat dia 24 d'abril i organitzada conjuntament amb el Departament de Dret Privat de la Facultat de Dret de Lleida, es dugué a terme, a l'Aula Magna de l’Institut d'Estudis Ilerdencs, una Jornada amb el títol "Impacte de la crisi econòmica i financera en les famílies: perspectiva jurídica i social", en que es varen desenvolupar diverses ponències i una Taula Rodona moderada pel nostre company Francesc Vega Sala i amb participació de la Presidenta Mercè Mira Cortadellas i de la nostra associada Pilar Sánchez Villuendas.

La Jornada, per la gran actualitat de la problemàtica tractada, va tenir una gran assistència i participació, especialment d'estudiants de la Facultat, resultant una experiència molt gratificant, que deixa oberta la porta a noves col·laboracions en el futur i que estudiarem ampliar a altres universitats catalanes.

 

Jornada a Lleida

 

Curs per a advocats sobre el Tribunal Europeu de Drets Humans (organitzen IDHC i CICAC)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,
 
L’Institut de Drets Humans de Catalunya i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya organitzen un curs per a advocats sobre el Tribunal Europeu de Drets Humans, el procediment d’accés i la presentació de demandes.
 
El curs es desenvoluparà virtualment a l'aulaIDHC.org, del 4 de maig al 8 de juny, i hi haurà una sessió presencial optativa que es celebrarà el 27 de juny a Barcelona.
 
Per impartir el curs es compta amb un cos docent amb experiència en la presentació de demandes i en el seu funcionament: un jurista del cos de funcionaris del TEDH i professors  universitaris especialistes en el sistema europeu dels drets humans. Tota la informació sobre el professorat, el programa i la metodologia es pot consultar a http://www.aulaidhc.org/ca/cursos/curs-semipresencial-sobre-tribunal-europeu-drets-humans-catala.php.
 
Atesos els temes que s'hi tractaran, considerem que aquest curs pot ser del vostre interés. Us adjuntem el programa del curs.

 

Programa curs (PDF) pdf_icon

 

Jornada a Lleida (24/4/2015 Aula Magna IEI)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

 

El proper 24 d'abril del 2015 a les 10 hores tindrà lloc la jornada intitulada: 'Impacte de la crisi econòmica i financera en les famílies: perspectiva jurídica i social" download adobe acrobat xi standard. La jornada tindrà lloc a l'Aula Magna del IEI (Plaça de la Catedral, s/n - Lleida).

 

Programa de la Jornada [PDF]


Jornada Lleida 2015

 
Més articles...